Alla inlägg den 17 augusti 2009

Av maria - 17 augusti 2009 21:53

Så var då helgen över. Den gick fasligt snabbt, men så brukar det ju vara när man har trevligt. Mia och Philip tog så väl hand om oss. Trevligt sällskap och god mat, vad mer kan man begära? Det kändes nästan som att det var i går vi träffade dem, fast det faktiskt är 9 månader sen vi sågs sist. Vi fick också tillfälle till att besöka en lönnkrog mitt ute i skogen!! Där var det också god mat och trevliga människor. Någon som vet om det finns någon sådan här i Säffle skogarna. Man kanske inte ska avslöja lönnkrogar, men jag skriver namnet i alla fall. BLÅ tuppen. Här i Säffle är ju tupparna bara galna!

I Sörmland finns inte bara blå tuppar, utan en hel andra massa djur. Faktist så verkar det vara nästan som en enda stor djurpark, även utan för kolmården som ligger inte alltför långt bort. Hjortar fanns det lite varstanns och vi såg nog kanske bortemot flera hundra på ett stort gärde. (VILDA hjortar, inga hägnhjortar inte.) Älg, rådjur och hare fick vi också se.


Utställningsresultat då: Kunde väll varit bättre. Fiffi fick en etta och placerade sig som 4 i öppenklassen i Norrköping. Men med tanke på att 16 öppenklasstikar var anmälda så är vi väldigt nöjda med det resultatet. Det gick undan för den domaren vill jag lova. Knappt man hann in i ringen och ställa upp hunden! Norpan fick en etta och placerade sig som tvåa i unghundsklassen, och vi är sååå glada för det. Hon är ett riktigt charmtroll och i i nyköping var det flera som kom fram till oss enbart för att fråga vad det var för ras. De tyckte hon var så söt, och det stämmer ju!


I Norrköping var det 14 tikar anmälda i öppenklassen, och där fick vi nöja oss med en slät etta för Fiffi. Lite snopet var att vi knappt fick ställa upp innan domaren hade bestämmt sig vilka som skulle vara kvar. Trots det så fick vi ett excellent och en mycket bra kritik.

Regnet har faktiskt chockat oss Säffle bor med sin frånvaro. (förutom en skur som kom lördag kväll) Däremot höll vi på att BLÅSA bort¨på söndagen då det var halv storm!! De flesta fick stå och hålla sig i sina tält så de inte skulle lätta. Så till sist tog vi ner vårt...


Idag var första dagen på jobbet på en månad.

Behöver INTE säga mer om det!!!!

Fast med tanke på att jag hade beställt ett speciellt hemgjort täcke till Fiffi som jag fick levererat i Norrköping (som var jättefint!) och att Kent lurade mig till att köpa ett trimbord med hjul på, (Det VAR faktiskt typ halva priset, och jag har faktiskt inget riktigt!!!) så är det väll tur att man har ett jobb efter semestern. =O)

-----------------------------------------------------



Ovido - Quiz & Flashcards